FILOZOFIA NOASTRA

Filozofia noastra este simpla: de a oferi un mediu care asigură cele mai bune condiții de creștere si dezvoltare sociala, emotionala, fizica si intelectuala a copilului.

Credem ca fiecare copil merita oportunitatea unei educatii timpurii de inalta calitate, acordandu-i-se suportul necesar.

Credem că o copilărie securizanta si fericita este importanta și oferă baza pentru ca cei mici sa-si valorifice talentele și abilitățile lor, pe masura ce cresc. Copiii au posibilitatea de a experimenta și de a se dezvolta în toate domeniile, printr-un echilibru  de activitati initiate de copil si conduse de adult.

Credem ca este important sa nu grabim copilaria deoarece este o etapa importanta din viata celui mic. Deviza noastra este Invatam prin joc’. Incurajam abilitatile si talentul fiecarui copil in parte, sprijinim etapele de dezvoltare si impeuna cu parintii stabilim calea spre invatarea formalizata. Intelegem ca prin  joaca, observatie, interactiune, experiment si provocare, copiii vor fi motivati si dornici sa stie si sa invete cat mai multe.

Credem că copilul dumneavoastră este complet unic. Vrem să ajungem sa te cunoastem pe  tine și pe copilul tău foarte bine, astfel încât copilul sa se simta în siguranță și fericit, iar tu sa te simti increzator si relaxat lăsându-l la grădinița nostra.

Credem că “profesorii care iubesc predarea ii învața pe copii să iubească învățarea”. Echipa noastră este formată din profesori cu experiență în lucrul cu copiii, folosind modelul britanic.

OBIECTIVE:

Ne dorim ca cei mici să fie sociabili si sa fie increzatori si curajosi, să se bucure de cărți și povești, sa intre in contact cu numerele, sa invete să rezolve probleme, sa afle despre lumea și mediul din jurul lor.

Să-i învațam pe copii să învețe prin joc. Această metodă încurajează copiii să  își dezvolte abilitățile și sa învețe în timp ce se joaca, făcând astfel procesul de învățare distractiv și plăcut. Ii oferim copilului dumneavoastra cea mai buna oportunitate de a progresa si de a-si dezvolta abilitatile.

Sa dezvoltam o relatie puternica cu părinții și copiii. Părinții pot fi siguri că, copilul lor este văzut ca un individ: fiecare copil are propria ‘persoana cheie’ pentru a-l ajuta să-si înțeleagă nevoile și pentru a construi o relație specială.

Sa creem medii in interior si în aer liber, care sunt adecvate vârstei, bine întreținute și accesibile pentru toți copiii. Ele oferă oportunități pentru o gamă largă de activități de joc planificat și liber. Copiii pot explora un mediu sigur și provocator.