🌟 ANUNȚ SPECIAL: Un program care face viața mai ușoară pentru părinți! 🌟

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea noului nostru program Before and After School la Little Learners Academy în locația deja existentă din str. Dragoș Vodă, zona Moșilor. 📚🌅

🌞 Pentru Diminețile Ocupate: Programul nostru “Before School” vă oferă posibilitatea de a aduce copiii la școală înainte de începerea cursurilor. Cu transport inclus și personal dedicat, diminețile vor fi mai liniștite și mai organizate pentru dvs.

🌙 După Școală: O Vară Continuă: După ce școala se încheie, noul nostru program “After School” le oferă copiilor un mediu sigur și stimulant, cu activități educative și distractive. Aici, ei își pot dezvolta abilitățile, pot face temele școlare și pot petrece timp alături de prieteni, în timp ce așteptați să-i luați de la școală.

📚 Sprijin pentru Învățare: Programul nostru “Before and After School” include și asistență la teme și activități de învățare, pentru a asigura că fiecare copil are parte de sprijinul necesar în dezvoltarea sa școlară.

👩‍🏫 Personal Calificat: Copiii dvs. vor fi în grija unui personal calificat și dedicat, care îi va ajuta să se simtă în siguranță și încurajați să exploreze și să învețe.

În calitate de părinți, știm cât de important este să aveți opțiuni flexibile pentru îngrijirea copiilor dvs. și suntem aici să vă susținem. Programul Before and After School de la Little Learners este răspunsul nostru la nevoile dvs. și suntem nerăbdători să începem această călătorie împreună.

🚌 NOTĂ SPECIALĂ: Transport GRATUIT pentru părinții noștri ocupați! 🚀

La Little Learners, ne pasă de comoditatea părinților noștri și suntem bucuroși să anunțăm că, în cadrul noului program Before and After School, oferim transport GRATUIT pentru copiii noștri și familiile lor! 🚌🌟

🚦 Transport Sigur și Confortabil: Copiii dvs. vor călători în siguranță și confort, asigurați de șoferi profesioniști și vehicule adecvate pentru transportul școlar.

🏡 Aproape de Acasă: Rutele noastre acoperă zonele din apropierea sediului nostru Little Learners, astfel încât să puteți fi liniștiți știind că micuții dvs. sunt la numai câțiva pași de casă.

💼 Fără Stres: Cu transportul nostru gratuit, vă puteți concentra pe lucrurile importante din viața dvs., știind că copiii dvs. sunt în siguranță și au parte de sprijin și îngrijire de la echipa noastră.

Suntem mândri să oferim această facilitate pentru a face viața părinților noștri mai ușoară și pentru a ne asigura că fiecare copil are acces la educație și dezvoltare de cea mai înaltă calitate.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne contactați sau să vizitați la sediul nostru.

#LittleLearners #BeforeAndAfterSchool #SprijinPentruParinti #EducatieCopii #Floreasca #DezvoltareCopii

Vă invităm și vă așteptam cu drag la vizionări și înscrieri!