Dati click pe butonul de mai jos pentru accesarea zonei private.

Autentificare zona parinti

Parteneriat parinti | Acomodare copii | Recomandari

Alimentatie sanatoasa la Little Learners Nursery

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Starea buna de sanatate este unul dintre cele mai importante determinante ale dezvoltarii unui copil. Tot personalul educational este implicat în promovarea si incurajarea dezvoltarii sanatoase a copiilor.

Abordarea noastra recunoaște ca o buna nutritie nu este esentială doar pentru o crestere sanatoasa, dezvoltare si o stare de bine de durata, ci este vitala in mentinerea nivelului de energie si concentrare, astfel incat toti copiii nostri obtin cele mai bune rezultate in cadrul experientelor din gradinita.

Meniul zilnic este conceput de asa natura incat sa asigure copiilor un regim alimentar echilibrat si variat.

Toate mesele și gustarile sunt proaspat preparate pentru a asigura valoarea nutritionala a alimentelor servite. Nevoile dietetice individuale cu privire la cerintele medicale și religioase sunt îndeplinite în totalitate. Ne asiguram ca au parte de o dietă specială copiii cu  intoleranțe sau  alergii alimentare.

Educatorii stau cu copiii in timpul meselor pentru a incuraja consumul si a sustine interactiunea socială in cadrul grupului. Bunele maniere la masa sunt promovate si recunoscute ca o deprindere socială esențiala care ajută, de asemenea, la cresterea stimei de sine si pregateste copiii pentru viata. Copiii mai mari sunt incurajați să se servească ei insisi, sa-si dezvolte independenta.

Incurajarea unui stil de viata sanatos se realizeaza si prin promovarea exercitiilor fizice, astfel ca in fiecare dimineata copiii au parte de cateva minute de activitate fizica in cadrul activitatilor de ‘Morning Gym’.