Dati click pe butoanele de mai jos pentru mai multe detalii.

Curriculum
Program
Activitati optionale
Activitati extrascolare

Procesul de educatie Little Learners

Facem ceea ce iubim mai mult, iar copii se simt minunat

In gradinita noastra, toate activitatile desfasurate sunt create pentru a asigura experiente de invatare la standarde inalte ce vor duce la realizari si acumulari de cunostinte constante.

Noi credem ca un copil invata cel mai bine atunci cand este fericit, este stimulat si motivat, este increzator, ii sunt oferite sarcini care corespund abilitatilor si varstei lor, se simte in siguranta.

Activitatile desfasurate, modalitatea de abordare a educatorilor, programul, organizarea camerelor, toate activitatile si proiectele pe care gradinita le desfasoara sunt create pentru a dezvolta un mediu propice dezvoltarii copilului, un mediu in care nevoile individuale ale fiecărui copil pot fi îndeplinite.

Oferim o zi plina de activitati variate (activitati din programul britanic, activitati optionale si activitati extrascolare) pentru copii si scopul nostru este sa educam, sa incurajam si sa ne simtim bine. Exista o structura si un plan in ceea ce facem, pentru a ne asigura ca toti copiii din grija noastra au o zi echilibrata si plina de lucruri noi.