🌟 MARELE NOSTRU ANUNȚ: Un nou început într-un cadru de excepție! 🌟

Suntem extrem de încântați să vă dezvăluim că Little Learners va deschide un sediu nou și strălucitor, chiar în inima zonei de birouri din Floreasca! 🏢✨

De la ziua noastră de inaugurare, am pus întotdeauna accentul pe oferirea celor mai bune condiții pentru educația și dezvoltarea copiilor noștri, iar acum suntem nerăbdători să extindem această misiune într-o locație care oferă tot ce este necesar pentru o creștere armonioasă și fericită a micuților noștri.

🏡 Locația Perfectă: Situată la doar câțiva pași de zona de birouri din Floreasca, noul nostru sediu aduce comoditatea și accesibilitatea în viața părinților noștri ocupati. Nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu privire la distanță sau timpul petrecut în trafic – am găsit locul perfect pentru a face educația copilului dumneavoastră mai ușoară și mai plăcută.

🎉 Facilități De Top: Noul nostru sediu dispune de facilități de vârf, inclusiv săli de clasă moderne, spații de joacă sigure și inovative și un personal dedicat și pasionat pentru a asigura că fiecare copil beneficiază de o experiență educațională de cea mai înaltă calitate.

🌈 Curriculum Adaptat: La Little Learners, ne asigurăm că fiecare copil este tratat ca individ unic. Curriculumul nostru este conceput pentru a promova dezvoltarea emoțională, intelectuală și socială, pregătindu-i pe copiii noștri pentru succesul în școală și în viață.

Suntem nerăbdători să vă întâlnim la noul nostru sediu și să facem parte din călătoria de creștere și descoperire a copiilor dumneavoastră. Stați pe aproape pentru mai multe detalii și anunțuri despre ziua de inaugurare, care va fi o sărbătoare de neratat! 🎈👦👧

Vă mulțumim că sunteți parte din familia Little Learners și că ne permiteți să facem parte din viața copiilor dumneavoastră.

#LittleLearners #NouSediu #EducațieCopii #Floreasca #ZonaDeBirouri #DezvoltareCopii

Little Leaners Noua Locatie