Dati click pe butonul de mai jos pentru accesarea zonei private.

Autentificare zona parinti

Acomodare copii Alimentatie sanatoasa  |  Recomandari

Partenariat cu parintii

Comunicarea eficienta asigura cel mai bun start al educatiei copilului

Comunicarea cu parintii este foarte importanta la Little Learners. Din primul moment in care dumneavoastra si copilul veti face parte din familia Little Learners, veti descoperi ca suntem calzi si primitori si nerabdatori sa va cunoastem. Parteneriatul intre parinti, copii si membrii echipei se construieste intr-un mod natural, in timp ce copilul creste cu noi. Sustinem orice fel de implicare din partea dumneavoastra.

Totul despre mine: Sunteti primul educator pentru copil si este important pentru noi sa fiti multumiti cu lucrurile pe care le facem. Printr-o comunicare eficienta, vom putea lucra impreuna, pentru a ne asigura ca toti copiii vor avea cel mai bun start in educatie. Asa ca, inca de la venirea in gradinita, parintii vor completa o fisa in care vor impartasi cu noi activitatile / jucariile preferate, abilitatile, interesele copiilor sau orice alta informatie legata de copilul dumneavoastra.

Sesiuni pentru parinti / Stay and play: Sesiuni de joaca sunt organizate de două ori pe an la grădiniță pentru ca sa participati pe deplin la activitățile copiilor dumneavoastră. Aceste intalniri permit părintelui sa înțeleaga modalitatea noastra de abordare a diverselor activități și experiențe de învățare.

Key person: Noi stim ca cei mici se vor obisnui cu un nou mediu odata ce se vor simti in siguranta, asa ca la Little Learners, cu ajutorul unei persoane cheie (‘key person’) vom face aceasta tranzitie mult mai usoara. Educatorul va ajunge sa va cunoasca pe dumneavoastra si pe copil, pentru ca este important sa construim o relatie pozitiva cu amandoi. Educatorul va fi direct responsabil si va intelege nevoile individuale ale copilului. El va discuta cu dumneavoastra, la sfarsitul zilei, despre activitatile la care a participat copilul si progresele pe care le-a facut.

Jurnal de activitate: Fiecare copil va avea propriul lui jurnal  (‘learning journey’) unde vom nota  evolutia lui, succesele si observatiile noastre. Jurnalul copilului va contine fotografii si lucrari proprii si veti avea posibilitatea sa va uitati pe el, de fiecare data cand doriti.

Contactul zilnic pe care il veti avea cu educatorul, intalnirile cu parintii, newsletter-ul  si raportul copilului,  va vor tine la curent cu progresul acestuia  si cu noutatile gradinitei.  In plus, vom organiza evenimente pentru parinti, familie si prieteni (seminarii, workshop-uri).