Dati click pe butonul de mai jos pentru accesarea zonei private.

Autentificare zona parinti

Curriculum | Program | Activități opționale | Activități extrașcolare

Grupe Little Learners Nursery

Fiecare copil este integrat in grupa sa de varsta.

Little Learners ofera spatiu si servicii de ingrijire si educatie pentru 4 grupe de copii cu varsta cuprinsa intre 1- 6 ani.

ORGANIZAREA PE GRUPE:

  • Pre-Nursery: 1 – 3 ani
  • Nursery: 3 – 4 ani
  • Reception: 4 – 5 ani
  • Year 1: 5-6 ani 

RAPORTUL EDUCATOR / COPIL:

Noi stim cat de important este ca un copil sa primeasca atentia necesara pentru a se dezvolta si invata. Tocmai de aceea, fiecarui educator ii revin un numar mic de copii, dupa cum urmeaza:

  • Pre-Nursery: 1 educator / 5 copii
  • Nursery: 1 educator / 7 copii
  • Reception: 1 educator / 8 copii
  • Year 1: 1 educator / 10 copii

Semnificația grupelor

Pre-Nursery:  1-3 ani

Acesta este un loc in care copilul dumneavoastra se va bucura de joaca, ore de cantece si activitati structurate, dezvoltandu-si abilitatile sociale si satisfacandu-si curiozitatile. Fiecare zi este o noua experienta: ne jucam cu texturi, construim, rezolvam puzzle-uri sau petrecem timp in ariile amenajate. Copilul va invata notiunile de baza, cum ar fi culorile primare, formele geometrice.

Circle time aduce copiii impreuna, dezvoltandu-le aptitudinile sociale.  Aceste tipuri de activitati sunt importante in construirea unui sens al ritmului si familiaritatii, care incurajeaza dezvoltarea emotionala, fizica, cognitiva si sociala. Noi folosim British Sign Language deoarece copiii la aceasta varsta pot asocia o miscare a manutelor cu o nevoie sau o emotie. Aceasta abilitate le ofera posibilitatea sa simta ca pot controla mediul inconjurator si se pot face intelesi, construind pasi spre comunicare.

Nursery: 3-4 ani

Educatorii nostri ii vor face pe copii sa se simta speciali si increzatori, comportandu-se cu ei intr-un mod corect si egal. Copiii vor invata sa se joace impreuna, in activitati precum construitul, jocul imaginativ sau creativ, dezvoltandu-si abilitatile de cooperare si impartire. Zonele speciale pentru educatie sunt create astfel incat copiii sa invete sa faca propriile lor alegeri. Copiii vor avea inca nevoie de un educator care sa le ofere confort si siguranta. Aceasta relatie apropiata va fi baza educatiei si va incuraja copilul sa evolueze pe toate planurile.

Reception: 4-5 ani

Camerele de pe aceasta grupa au o atmosfera primitoare oferind activitati necesare varstei, imbunatatindu-le imaginatia, abilitatile si ajutandu-i sa aiba un start bun pentru inceperea scolii. Acestea sunt: comunicarea, limba si literatura, matematica, intelegerea mediului inconjurator, dezvoltarea fizica, dezvoltarea creativa si dezvoltarea emotionala, sociala si personala. Copiii vor creste si vor devenii mai increzatori si mai independenti cu fiecare zi, exprimandu-si  liber ideile, gandurile si emotiile in fata unui grup la activitatile de Carpet Time. Vor invata sa scrie si sa citeasca cuvinte simple cu ajutorul programului de Jolly Phonics.

Year 1: 5-6 ani

Pe parcursul Year 1, ne asiguram ca elevii pot citi cu usurinta cuvinte si propozitii simple si isi folosesc cu precizie cunostintele fonice si abilitatile pe care le-au invatat deja. Ei isi vor dezvolta scrisul si abilitatile de lecturare, cunostintele gramaticale si de cultura generala. In acelasi timp, vor avea la dispozitie o gama larga de carti si materiale educationale de inalta calitate pentru dezvoltarea vocabularului. Copiii participa la activitati si lectii complexe si variate din cadrul curriculum-ului: Engleza, Matematica, Stiinta, Geografie, Arte, Educatie emotionala. Pe langa acestea, ei iau parte zilnic la activitati din programa extra-curriculara.

Reception - 4-5 ani